ADANA / YÜREĞİR - Mehmet Akif İnan Anadolu Lisesi

Mrt

ECZACILIK BÖLÜMÜ TANITIMI YAPILDI

Ara

Okulumuzu ziyaret ederek  öğrencilerimizle sohbet eden  Yüreğir ilçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Tolga TEMİR, Şube Müdürümüz Sayın Uğur ŞAHİN ve Yüreğir Belediyesi Başkan Yardımcısı Sayın Murat BİLAL Bey'e nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz.

Kas

23.11.2023 tarihinde Selahattin Eyyübi Sağlıklı Hayat Merkezinden Psikolog ve Çocuk Gelişim Uzmanı hocalarımız, 11/A ve diğer sınıflardan bu bölümlere ilgisi olan öğrencilerden oluşan gruba bölümlerini tanıtmak, öğrencilerin meslek seçimine yardımcı olmak amacıyla seminerde bulunmuşlardır. Bahar ve Dündar hocalarımıza çok teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzda Cumhuriyetin 100 yılı bir çok etkinlik ile kutlanmıştır.

Ekm

ÇEDES kapsamında okulumuzu ziyaret eden Yüreğir İiçe Müftüsü ve PTT Evleri Cami İmamı Zekeriya CİNGÖZ Öğrencilerimize Rehberlik ve manevi  danışmanlık yapmışlardır. Okulumuza diyanet işleri başkanlığının yayınlarından kitap ve dergi bağışında bulunmuşlardır.Öğrencilerimiz adına okulumuzu ziyaret edip bilgilendirme yapan Yüreğir İlçe Müftüsü ve PTT Evleri cami imamı   aynı zamanda okulumuzun manevi danışmanı olan Zekeriya CİNGÖZ'E teşekkür ederiz.

Haz

Adana kültür ve fuar merkezinde düzenlenen Kod01 robotik ve Kodlama şenliğine okulumuz düzenlemiştir.

May

İstanbulda yapılan Kick Boks Şampiyonasında öğrencimiz Gülrana YAŞAR Dünya şampiyonu olmuştur.Kendisini ve ailesini tebrik ediyor , başaroısının devamını dileriz.

May

19 Mayıs Atatürkü Anma Gençlik ve Spor Bayramı okulumuzda yapılan etkinliklerle büyük bir çoşkuyla kutlandı.Okulumuzda yapılan spor faaliyetlerinde derceye giren öğrencilere okul Müdürü Süleymen YATMAZ tarafından madalyaları verilmiştirr.

May

Adana Emniyet Müdürlüğü bilgilendirme ve önleme faaliyetleri birimi tarafından öğrencileririmize terör suçları ve diğer suç türleri ile ilgili önemli bilgiler verilmiştir.

Nis

AOSB üzenlemiş olduğu 23 Nisan kapsamında "Sanayi" temalı resim yarışmasında öğrencimiz Rüya Türkmen il üçüncüsü oldu. Başta, öğrencimize rehberlik eden Merve DİNLER Hocamız olmak üzere ödül alan öğrencimize, resmi sergilenen Bedirhan KAYDIRAK öğrencimize teşekkür ederiz.Ayrıca  Ödül törenine katılım sağlayan öğrencilerimize ve tören ekibine başkanlık eden Abdulsamet AKDAĞ  Hocamıza teşekkür ederiz.

Okulumuz öğrencisi 11D sınıfından Kamuran inan Aydoğan

Tarih dersi proje ödevini, okulumuz öğrencilerine yaşatarak sergilemiştir .

Mrt

Öğrencilerimiz hazırladığı proje ile TÜBİTAK 2204-A proje yarışmasında bölge finale katılmaya hak kazanmıştır.

Kas

03.11.2022 Tarihinde okulumuzda yapılan kan bağışı kampanyasında desteği ve yardımı olan herkese teşekkür ederiz.

29 Ekim Cumhuriyet bayramı kutlaması